Easypay представители в България

Easypay партньори за международни парични преводи

Universal Payment Transfer (UPT)

UPT

Предлагани услуги:

  • Получаване на пари в брой от Турция
  • Изпращане на пари в брой до Турция

Universal Payment Transfer (UPT) е турска платежна система, собственост на частната инвестиционна банка Aktif Bank. Услугите на UPT се предлагат в над 14 000 локации. Можете да извършвате парични преводи в брой от и до всеки пощенски клон в Турция.


Официален сайт на UPT:
www.upt.com.tr

 

Ria Financial Services (RIA)

RIA

Предлагани услуги:

  • Получаване на пари в брой от чужбина
  • Изпращане на пари в брой до Албания, Армения, Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Дания, Индия, Ирландия, Испания, Италия, Китай, Косово, Коста Рика, Кот Д'ивоар, Латвия, Македония, Молдова, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Пуерто Рико, Русия, Сърбия, Турция, Украйна, Франция, Швеция

Ria Financial Services е една от най-големите световни организации за трансфер на пари. Американската компания е основана през 1987г. RIA разполага с мрежа от над 292 000 локации и обслужва повече от 147 страни по света.


Официален сайт на RIA:
www.riafinancial.com

Small World Financial Services (Small World)

Small World

Предлагани услуги:

  • Получаване на пари в брой от чужбина

Small World Financial Services е международна организация за парични преводи с над 150 000 локации в цял свят. Компанията е базирана в Испания и обединява няколко платежни системи: Small World, Choice, UNO, LCC, Express Funds, Global Link, Swiss Transfers, Universal de Envios.


Официален сайт на Small World:
www.smallworldfs.com

 

Moneytrans

MoneyTrans

Предлагани услуги:


MoneyTrans стартира своя бизнес за обмяна на валута в Испания през 1991 г. Компанията се развива успешно като международен паричен оператор от 2002 г. и към момента разполага със собствени офиси в пет европейски държави (Белгия, Холандия, Испания, България и Румъния), както и в Африка.


Официален сайт на Moneytrans:
www.moneytrans.eu

Money Exchange

Money Exchange

Предлагани услуги:

  • Получаване на пари в брой от чужбина

Money Exchange е лицензирана платежна институция, основана през 1995 г. в Испания.
Компанията поддържа собствена мрежа от офиси, предлагащи парични преводи, обмяна на валута и предплатени карти за международни телефонни разговори. Към момента разполага с 80 офиса в Испания, собствени офиси в Швейцария (3), Гърция (1), Румъния (1), Великобритания (3), Италия (2), Швеция (2), Белгия (7), Холандия (2) и Мароко (24), както и дъщерни дружества или споразумения с местни партньори в други страни по света.


Официален сайт на Money Exchange:
www.moneyexchange.es

 

Золотая Корона / Golden Crown

Предлагани услуги:


«Золотая Корона – Денежные переводы» е един от най-бързо развиващите се руски парични оператори, собственост на ЦФТ (Центр Финансовых Технологий) – компания за платежни услуги и разработване на банков софтуер.

Услугата е на пазара от 2003 г. и се предлага в повече от 48 000 локации в Русия, Абхазия, Азербайджан, Беларус, Виетнам, Грузия, Израел, Казахстан, Китай, Киргистан, Молдова, Монголия, Непал, Таджикистан, Узбекистан, Украйна и Чехия.


Официален сайт на компанията:
www.perevod-korona.com

G.S. Cahline Ltd.

Cash Line

Предлагани услуги:


G.S. Cahline Ltd. е компания регистрирана като платежна институция в Кипър. Съществува на пазара от 2003 година и предлага международни парични преводи като утвърдена организация за региона.


Официален сайт на G.S. Cahline Ltd.:
www.cashlinemoneytransfer.com

 

Fexopay

Fexopay

Предлагани услуги:

  • Получаване на пари в брой от България и чужбина
  • Изпращане на пари в брой до Австрия, Гърция и Кипър
  • Плащане на битови сметки и данъци в България

Fexopay е собствена услуга на Изипей АД за международни парични преводи. Услугата е добре позната сред българите, работещи и живеещи в Европа. В офисите ни в Австрия, Гърция и Кипър могат да бъдат заплатени битови сметки и данъци в България, както и да се изпратят и получат пари от цял свят на достъпни цени.


Официален сайт на Изипей АД:
www.easypay.bg