услуги за българи в чужбина

Получаване на паричен превод

Easypay

Услугата представлява еквивалент на класическия пощенски запис със следните предимства:
- услугата се извършва в Web базирана централизирана система
- преводите се изпълняват в реално време
- получателят не дължи никакви допълнителни такси
- няма ограничения по отношение на мястото, на което могат да се получат парите
- преводът може да бъде изтеглен от всяка каса в мрежата на Изипей
- паричните суми се получават до 5 минути след тяхното внасяне, независимо къде се намира вносителят.

 

Тарифа за изпращане на пари в брой

С помощта на международните компании за парични преводи, с които Изипей АД си партнира, нашите клиенти могат да получават парични преводи от над 150 държави по света. Разполагаме и със собствена мрежа от офиси в други европейски страни, където нашите сънародници могат да се възползват от всички услуги, достъпни на касите ни в България. Услугите в чужбина са познати като Fexopay Money Transfer и на този етап са достъпни в Австрия, Гърция и Кипър.

Въпроси относно условия, статус и проверка на международни парични преводи, можете да отправяте към Easypay call center >

Вашите запитвания или възражения ще бъдат обслужени в максимално кратки срокове. Моля имайте предвид, че може да е необходимо получаването на допълнителна информация от международните партньори на Изипей, като обработката няма да надвиши посочените срокове в Общите условия на Изипей АД.

Международни партньори за парични преводи в мрежата на Easypay: RIA Money Transfer, Small World, UPT, Золотая Корона, Moneytrans и G.S. Cashline.