logo-easypay
FexoPay е международен
бранд за платежни
услуги на EasyPay

Партньорска програма

EasyPay, чрез своята партньорска програма търси българи, живеещи в чужбина, които да предлагат услугите на FexoPay и оперират от нейно име. Програмата е подходяща за българи, които дългогодишно си партнират и работят с българската общност в съответната локация и имат бизнес, който е регистриран и регулиран съобразно местното законодателство.

Услугите на FexoPay са насочени към българи, живеещи в чужбина. Ако вие живеете на място с голяма българска общност и имате изграден търговски обект, познат и посещаван от българи, тази програма е за вас.

Партньорската програма ви дава възможност да събирате плащания и предлагате всички услуги на EasyPay. Това са платежни услуги (банкови преводи в страната, парични преводи, данъци, такси, застраховки, плащане на битови сметки (ток, вода, парно, телефон, газ, кабелна телевизия, Интернет).

При проявен интерес, моля попълнете кратката заявка за партньорство с EasyPay. Ще разгледаме вашето предложение и ще получите отговор, в зависимост от мястото и необходимостта от включване на нови обекти за посочените локации.


* Моля, попълнете стриктно всички полета в заявката.Име на вашата организация:Регистрационен номер:Дейност на фирмата:Адрес на обекта:Външна снимка на обекта (до 1MB):


Вътрешна снимка на обекта (до 1MB):


Лице за контакт:Вашият телефон за връзка:Вашият e-mail:Допълнителна информация: 

Към заявката приложете две снимки на вашия обект, една на фасадата и част
от околното пространство и втора от вътрешната част.

Примерна снимка 1 Примерна снимка 2